arrow down Overzicht Dekbedvullingen

Paradies Ecolana®

Paradies Ecolana® is een natuurlijke textielvezelvulling, samengesteld uit de behaaglijk zachte, biologische scheerwol Paradies Biolana® gecombineerd met de milieuvriendelijke Paradies Biofill®, gemaakt van jaarlijks hernieuwbare plantaardige grondstoffen.

Deze nieuwe vulling, evenals de producten met Biofill®, laat zien dat wij onze verantwoordelijkheid nemen voor een duurzame natuur en het welzijn van dieren, uiteraard met inachtneming van de gebruikelijke hoge kwaliteitsnormen van Paradies, d.w.z., op echt slaapcomfort wordt niet beknibbeld. De vulling biedt de gegarandeerde duurzame veerkracht van de Paradies Highloft-vezeltechnologie en heeft een lichte en natuurlijke touch. Samen met het ademende Greentex® biologisch katoenen weefsel van gecontroleerde biologische herkomst, zorgt zij voor een goede temperatuur- en vochtregulering, en natuurlijk voor een uitstekende nachtrust.

Paradies Ecolana®

Meer:
// Natuur Dekbedden
// Warmte-isolatie
// Bewezen kwaliteit

Paradies Ecolana®

  • Gemengde textielvezelvulling van schapenwol en hernieuwbare grondstoffen
  • Dier- en milieubewust, duurzaam en een goed geweten
  • Paradies Highloft®-vezeltechnologie voor een duurzame veerkracht
  • Goede temperatuur- en vochtbalans

Uit duurzame vezelproductenUit duurzame vezelproducten
Less CO2Efficiënt gebruik van hulpbronnen
kbT/kbAkbT/kbA
Productie Ecolana®

Paradies Biolana®

Paradies Biolana® staat voor behaaglijk zachte scheerwol van de hoogste kwaliteit. Deze kwaliteit is te danken aan de zachte wol van het witte alpenschaap dat tweemaal per jaar wordt geschoren en onder andere aan de voordelen van de gecontroleerde biologische veeteelt.

Biologische veeteelt is onderhevig aan strenge eisen:
De boerderij, de alpenweiden en het voer moeten gecertificeerd zijn, d.w.z. zonder toepassing van meststoffen en pesticiden. De dieren worden overeenkomstig hun soortspecifieke behoeften gehouden. Zelfs in de winter staan de schapen voor de helft van de tijd buiten. Hoe langer ze op de alm zijn, des te hoger de kwaliteit van hun wol en hun bijdrage aan de bescherming van het landschap.

Het echte verschil is de combinatie van Paradies Biofill® en Paradies Biolana®: de moderne eigenschappen van de milieuvriendelijke Paradies Biofill staan garant voor een duurzame veerkracht en de wasbaarheid van het product.