arrow down Overzicht Dekbedvullingen

Paradies Fill® 2.0

Paradies Fill® 2.0 is het resultaat van jaren van onderzoek in overeenstemming met de kwaliteitswaarden van het Paradies merk. Het basismateriaal voor deze duurzame en milieuvriendelijke textielvezelvulling is gerecycled materiaal uit PET-flessen voor mineraalwater. Dit materiaal is zo schoon, dat het zelfs opnieuw te gebruiken is als verpakkingsmateriaal voor levensmiddelen. Deze nieuwe vulling is laat zien dat wij onze verantwoordelijkheid nemen voor de toekomst en het milieu. Daarbij nemen wij bij Paradies uiteraard onze gebruikelijke hoge kwaliteitsnormen in acht, d.w.z., op echt slaapcomfort kan niet beknibbeld worden. De vulling biedt de gegarandeerde duurzame veerkracht van de Paradies Highloft®-vezeltechnologie en heeft een lichte en natuurlijke touch. Samen met het ademende katoenen weefsel staat zij garant voor een goede temperatuur- en vochtregulering, en natuurlijk een uitstekende nachtrust.

Paradies Fill® 2.0

Meer:
// Dekbedden
// Warmte-isolatie
// Bewezen kwaliteit

Paradies Fill® 2.0

  • Duurzame en milieuvriendelijke textielvezelvulling van gerecycled materiaal
  • Paradies Highloft®-vezeltechnologie voor een duurzame veerkracht
  • Goede temperatuur- en vochtbalans

Uit duurzame vezelproductenUit duurzame vezelproducten
Less CO2Efficiënt gebruik van hulpbronnen
Easy-care and washableOnderhouds­vrien­delijk en wasbaar
Fill® 2.0 - Productie

Rohstoff-Keislauf

Basismateriaal

Het basismateriaal voor Paradies Fill® 2.0 is gerecycled materiaal uit PET-flessen voor mineraalwater. Het materiaal wordt gescheiden ingezameld en is bijzonder schoon. Zo stellen wij door hergebruik de toekomst van de schaarse hulpbronnen veilig en ontzien wij tevens het milieu.

Sortering en reiniging

Na een uitgebreid sorterings- en reinigingsproces wordt het gerecyclede materiaal verwerkt tot vlokken. Deze vlokken zijn zo schoon, dat ze ook opnieuw worden gebruikt als verpakkingsmateriaal voor levensmiddelen of direct worden verwerkt tot polyestervezels.

Productie van vlies

De gerecyclede textielvezels worden afgewerkt met de Paradies Highloft®-vezeltechnologie. Tijdens het productieproces van onze vliezen wordt de duurzame veerkracht gecreëerd met aangename thermische prestaties en een goed vochttransport.