arrow down Overzicht Dekbedvullingen

Paradies Microfill®

Paradies Microfill® is een moderne textielvezelvulling voor extreem lichte dekbedden en beschikt over uitstekende klimatologische en onderhoudseigenschappen. Dekbedden met deze vulling zijn bijzonder licht, dun en bieden de bewezen thermische prestaties van Paradies.

Paradies Microfill is een moderne synthetische vulvezel die als microvezel populair is in de kledingindustrie. Hierbij wordt gebruikgemaakt van zeer fijne vezels die in verhouding tot hun eigen gewicht in staat zijn om veel warmte-isolerende lucht op te slaan. Ook Paradies Microfill is een product met de unieke Highloft®-vezeltechnologie, d.w.z. in tegenstelling tot andere op de markt verkrijgbare lichtgewicht dekbedden wordt het vlies niet verstevigd of verlijmd en behoudt zo zijn behaaglijke veerkracht en ademend vermogen. Dankzij het geringe volume zijn alle Paradies Microfill dekbedden eenvoudig te wassen in de wasmachine.

Paradies Microfill®

Meer:
// Dekbedden
// Warmte-isolatie
// Bewezen kwaliteit

Paradies Microfill®

  • Ultralichte microvezelvulling
  • Paradies Highloft®-vezeltechnologie voor een duurzame veerkracht
  • Optimale temperatuur- en vochtbalans
  • Eenvoudig wasbaar in de wasmachine

Easy-care and washableOnderhouds­vrien­delijk en wasbaar
Thermische prestaties Paradies Microfill®

Vergelijkingstest met de infraroodcamera

Vergelijkingstest met de infraroodcamera

De opnamen van de infraroodcamera bevestigen het. Hoewel het Paradies Microfill® ca. 40 % lichter is dan het hoogwaardige dekbed van textielvezel, houdt het u lekker warm.

De opnamen tonen de temperatuurverdeling over de vlakken en objecten. Het warmste deel op de foto is wit (hier het hoofd van de slapende persoon). De tussentemperaturen worden weergegeven in de kleuren geel en rood en de koudere delen in blauw.

In onze vergelijkingstest hebben we dezelfde proefpersoon eenmaal onder een Paradies Microfill® dekbed en eenmaal onder een hoogwaardig dekbed van textielvezel laten slapen. Bij beide dekbedden is duidelijk te zien dat de door de proefpersoon geproduceerde warmte na enige tijd alleen bij de stiksels kan ontsnappen. Dit is normaal en ondersteunt de regulering van de temperatuur onder het dekbed.

Vergelijkingstest warmte-isolatie

Vergelijkingstest warmte-isolatie

Studie van een onafhankelijk onderzoeksinstituut heeft aangetoond dat Paradies Microfill® in relatie tot het gewicht van de vulling de beste prestatie levert op het gebied van warmte-isolatie. Deze prestatie is de sleutel van de verbazingwekkende lichtheid van het Microfill® dekbed in vergelijking met een standaard textielvezelbed.