arrow down Overzicht Kussenvullingen

Kussenvullingen - veren/dons

Een kussen heeft de functie om het hoofd van de slaper te ondersteunen. Dat is waarom kussens met veren al generaties lang zo populair zijn. Wat veren tot zo een ideaal vulmateriaal maakt, is het feit dat zij over een elastisch hard middenstuk beschikken. Dons echter geeft geen ondersteuning, maar maakt het kussen soepeler en zachter.

Wij garanderen u dat het dons en de veren van ons hoogwaardige Paradies vulmateriaal van Europese oorsprong is en diervriendelijk wordt geproduceerd (niet levend geplukt). Paradies dons en veren zijn een nieuw artikel, klasse 1. De daarvoor geldende hygiënische zuiverheidsnorm EN 12934 is niet goed genoeg voor ons. Daarom hebben wij Qualität Paradies SuperClean ontwikkeld. Dankzij aanvullende reinigingsprocedures heeft Paradies een graad van zuiverheid bereikt die ver boven de standaardnormen uitstijgt. Het is niet gewoon schoon - het is superschoon!

Kussenvullingen - veren/dons

Meer:
// Products
// Bewezen kwaliteit

Paradies SuperClean

Dankzij aanvullende reinigingsprocedures heeft Paradies een graad van zuiverheid bereikt die ver boven de standaardnormen uitstijgt:

Het is niet gewoon schoon - het is superschoon!

SuperCleanSuperCleanOverzicht kussenvullingen - veren/dons

 • 85 % veren, 15 % dons

  85 % veren, 15 % dons

  Hoge vastheid bij medium zachtheid

 • 70% veren, 30% dons

  70% veren, 30% dons

  Medium vastheid bij hogere zachtheid

 • 50% veren, 50% dons

  50% veren, 50% dons

  Geringe vastheid bij optimale zachtheid